Kinder-kempo

Speciaal voor de kinderen wordt er ook Kempo les gegeven. Deze groep heeft een leeftijd van 7 jaar t/m 15 jaar. Als er leerlingen zijn die goede vorderingen maken, mogen deze met de ouderen meetrainen.

Deze les duurt 1 uur, de warming-up duurt ongeveer 20 minuten, gevolgd door een korte pauze, waarna de les verder gaat. Deze pauze is er speciaal voor zodat de kinderen water kunnen drinken t.b.v. hun vochtverlies.

Tijdens de warming-up wordt er aandacht besteedt aan de verschillende spiergroepen, echter i.v.m. de jonge leeftijd wordt er niks geforceerd.

Gedurende de les worden de Kihon, de Kata en de Kumite op een rustige manier behandeld. Veel aandacht wordt besteedt aan de basistechnieken, denk hierbij bijv. aan de standen of de traptechnieken.

Er wordt door minimaal 1 Sensei en 1 Sempei les gegeven. Tijdens examentrainingen zijn er meerdere Sensei's aanwezig. Om het examen goed voor te bereiden wordt de examengroep apart genomen en begeleid door minimaal 1 Sensei, dit gebeurd ongeveer 1 keer per maand.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, wees niet bang en kom gerust langs. Neem vast een sportbroek en een T-shirt mee, want je mag gelijk meedoen. De eerste 2 lessen zijn gratis. Vind je het dan nog steeds leuk dan kan je lid worden. Informatie is te verkrijgen bij de Sensei die les geeft.

We trainen op maandagavond van half zeven t/m 10 over half acht in de dorpshuis te Dalem. Tot ziens.